Assortiment

Het totale assortiment verf bestaat uit:

Mia Colore Krijtverf − Gesso Vernice is een zeer goed dekkende muurverf, wasbaar, goed overschilderbaar met een zeer matte en poederige uitstraling. De krijtverf geeft niet af. Door gebruik van hoogwaardige grondstoffen en natuurlijke pigmenten zijn de kleuren zeer vol en intens. De krijtverf dient voor het beste resultaat aangebracht te worden in minstens 2 lagen.

Mia Colore Kalkverf – Calce Vernice is een 100% minerale ecologische kalkverf met natuurlijke pigmenten. De kalkverf heeft een matte en poederige, vlekkerige uitstraling, die kenmerkend is voor kalkverf. De uitstraling wordt met name bepaald door de manier van aanbrengen. U leest hier meer over op de pagina kalkverf – Calce Vernice.
 
Mia Colore Lak Oliebasis − Vernici a base di Olio is een houtlak op oliebasis (buiten kwaliteit), leverbaar in 2 glansgraden. Een mooie zachte zijde- en volle hoogglans uitstraling.
 
Mia Colore Lak Waterbasis – Navigabile Vernice is een lak die binnen en buiten gebruikt kan worden. Zeer goed dekkend, wasbaar, goed overschilderbaar, met een matte, zeer lichte zijde uitstraling.
 
Mia Colore Vloerverf – Piano di Vernice is een slijtvaste, hoge kwaliteitsverf voor binnen vloeren.

Mia Colore Grondverf – Universale Primer is geschikt als grondlaag voor lak op water- en op oliebasis, voor houtwerk binnen en buiten.
 
Mia Colore Vernis – Vernice iseen wateroplosbare matte vernis. De vernis kan toegepast worden op o.a. de kalkverf, krijtverf en lakken. Deze ondergronden dienen volledig uitgehard te zijn. Het beste is de ondergrond enkele dagen te laten drogen.
Mooi in uitstraling en 100% mineraal en ecologisch.